MEDIC First Aid Training Programs

MEDIC First Aid heeft een breed scala aan EHBO / Eerste Hulpverlening, modules en veiligheidsopleidingen.

Waarom MFA

Naast de standaard EHV / EHBO opleiding, heeft MEDIC First Aid ook specifieke opleidingen en aanvullende modules, voor allerlei sectoren en industrieën. De basisopleidingen kunnen ten alle tijde worden aangevuld met extra modules, waarvoor u direct na het behalen een certificaat ontvangt. U hoeft dus NIET te wachten op de verlenging van uw EHV / EHBO diploma.
MEDIC First Aid

Advanced Bleeding Control

Advanced Bleeding Control is ontworpen om gedetailleerde informatie te geven over de beheersing van ernstige uitwendige bloedingen, inclusief het gebruik van directe druk, commerciële drukverbanden, tourniquets en verpakt verband.

MEDIC First Aid

BasicPlus CPR, AED, and First Aid for Adults

Combineert reanimatie, AED en EHBO-training voor volwassenen in een programma dat is ontworpen voor de professionele eerstehulpverlener. Dit uitgebreide programma helpt werkgevers te voldoen aan ARBO, OSHA en andere wet- en regelgeving vereisten voor het trainen van werknemers hoe ze moeten reageren en zorgen voor medische noodgevallen op het werk.

MEDIC First Aid

Bloodborne Pathogens

Biedt studenten de essentiële kennis die nodig is om het beroepsrisico van door bloed overgedragen ziekteverwekkers te helpen verminderen of elimineren.

MEDIC First Aid

Child and Babysitting Safety

Biedt fundamentele informatie over babysitten, inclusief goed toezicht, basisvaardigheden voor mantelzorg en veiligheid en letselpreventie.

MEDIC First Aid

CarePlus CPR and AED

Omvat reanimatie voor volwassenen, kinderen en baby’s, evenals AED-training voor personen die kennis en vaardigheden willen of moeten hebben over reanimatie en AED.

MEDIC First Aid

Child/Infant CPR and AED

Geeft cursisten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een hartstilstand voor kinderen en zuigelingen te beheren.

MEDIC First Aid

Emergency Oxygen

Richt zich op het toedienen van noodzuurstof aan individuen, noodzuurstoftoedieningssystemen en het integreren van pulsoximetrie.

MEDIC First Aid

High-Performance CPR

Verbeter de prestaties van reanimatie door middel van hoogwaardige vaardigheden, een geoefende teamaanpak in de klas en blended learning-opties.

MEDIC First Aid

PediatricPlus CPR, AED, and First Aid for Children

Ontworpen om te voldoen aan de nationale normen voor kinderen eerste hulp, reanimatie en AED-training. Omvat reanimatie, AED en eerste hulp voor scholen, kinderopvangaanbieders, jeugdsportcoaches en personen die moeten weten hoe ze moeten reageren op medische noodgevallen waarbij kinderen betrokken zijn.

MEDIC First Aid

Use and Administration of Epinephrine Auto-Injectors

Omvat het gebruik en de toediening van epinefrine-auto-injectoren (EpiPen/Jext), de juridische overwegingen voor het toedienen van epinefrine en hoe u zich kunt voorbereiden op een anafylactische noodsituatie.