American Safety & Health Institute Training Programs

American Safety & Health Institute heeft een breed scala aan EHBO / Eerste Hulpverlening, modules en veiligheidsopleidingen voor professionals.

Waarom ASHI

Geautoriseerde instructeurs bij, door ASHI goedgekeurde trainingscentra, bieden een reeks cursussen in eerste hulp, reanimatie, AED en basis- en geavanceerde levensreddende training voor de gemeenschap, de werkplek, zorgverleners en EMS-professionals.
ASHI

Advanced Bleeding Control

Advanced Bleeding Control is ontworpen om gedetailleerde informatie te geven over de beheersing van ernstige uitwendige bloedingen, inclusief het gebruik van directe druk, commerciële drukverbanden, tourniquets en verpakt verband.

ASHI

Advanced Cardiac Life Support (ACLS)

Een permanente educatiecursus bedoeld voor opgeleide en bekwame zorgverleners die ofwel leiding geven aan of deelnemen aan cardiopulmonale noodgevallen en reanimatie-inspanningen. Deze ACLS-certificeringscursus is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om hun kennis en praktische vaardigheden op het gebied van cardiovasculaire noodhulp te verbeteren en te verfijnen.

ASHI

Advanced First Aid

Ontworpen voor niet-EMS-hulpverleners, waaronder de overheid, het bedrijfsleven, de industrie, strandwachten, beveiligingspersoneel, wetshandhavers, correctiepersoneel en andere personen die geen ambulance of zorgverlener zijn, maar certificering in Advanced First Aid-training wensen of vereisen.

ASHI

Basic First Aid

EHBO Basis voor kinderen 10-14 jaar (Jeugd A/B). Behandelt de basisprincipes van eerste hulp en bereidt de jeugd voor om op een veilige en tijdige manier eerste hulp te verlenen. Laat ook zien hoe u blessures en ziektes kunt voorkomen. 

ASHI

Basic Life Support (BLS)

Traint zorgverleners en professionele hulpverleners hoe ze een levensbedreigende noodsituatie kunnen herkennen, hoe ze elementaire levensondersteuning kunnen bieden en wat ze moeten doen in geval van luchtwegobstructie of verstikking.

ASHI

Bloodborne Pathogens

Helpt studenten te begrijpen wat door bloed overgedragen ziekteverwekkers zijn, hoe ze de risico’s van blootstelling voor zichzelf en anderen kunnen verminderen, en welke stappen zullen worden genomen als blootstelling optreedt.

ASHI

Child and Babysitting Safety

Biedt fundamentele informatie over babysitten, inclusief goed toezicht, basisvaardigheden voor mantelzorg en veiligheid en letselpreventie.

ASHI

CPR and AED

Een uiterst flexibel CPR- en AED-certificeringsprogramma dat leert hoe u een hartstilstand kunt herkennen, medische hulpdiensten kunt activeren en adequaat kunt reageren totdat aanvullende hulp arriveert. Behandelt ook hoe te reageren op dringende verstikkingssituaties.

ASHI

CPR, AED and First Aid COMBO

Deze Levensreddend handelen, LRH EHBO-, AED- en CPR-training bouwt de vaardigheden en het vertrouwen op om te reageren op de meest typische levensbedreigende noodsituaties. Ideaal voor wie op zoek is naar een uitgebreide cursus spoedeisende hulp.

ASHI

Emergency Medical Response

Biedt niet-EMS-hulpverleners, waaronder overheids-, bedrijfs-, wetshandhavings- en bewaringspersoneel, een opleidingsniveau dat vergelijkbaar is met dat van professionele medische hulpdiensten.

ASHI

Emergency Oxygen

Richt zich op het toedienen van noodzuurstof aan individuen, noodzuurstoftoedieningssystemen en het integreren van pulsoximetrie.

ASHI

High-Performance CPR

Dicht de kloof tussen aanbevolen richtlijnen en daadwerkelijke prestaties door middel van hoogwaardige vaardigheden en een geoefende teamaanpak.

ASHI

Pediatric Advanced Life Support (PALS)

Biedt niet-EMS-hulpverleners, waaronder overheids-, bedrijfs-, wetshandhavings- en correctiepersoneel, een opleidingsniveau dat vergelijkbaar is met dat van professionele medische hulpdiensten.

ASHI

Pediatric CPR, AED, and First Aid

Biedt een ideale trainingsoplossing voor scholen, kinderopvangaanbieders, jeugdsportcoaches en anderen die moeten leren hoe ze moeten reageren op medische noodgevallen waarbij kinderen betrokken zijn, inclusief reanimatietraining voor kinderen.

ASHI

Use and Administration of Epinephrine Auto-Injectors

Omvat het gebruik en de toediening van epinefrine-auto-injectoren (EpiPen/Jext), de juridische overwegingen voor het toedienen van epinefrine en hoe u zich kunt voorbereiden op een anafylactische noodsituatie.

ASHI

Wilderness First Aid

Uitgebreide cursus voor hulpverleners met ervaring in de wildernis die bevoegd zijn om reanimatie, AED en eerste hulp te geven. Je dient reeds in het bezit te zijn van een geldige EHBO eenheidsdiploma om te kunnen deelnemen.