Aanvragen

Op deze pagina staat een overzicht van theorie en praktijk examens die u kunt aanvragen voor MEDIC First Aid en American Safety & Health Institute cursussen en opleidingen.

MEDIC First Aid | ASHI

Theorie Examen

Iedere cursus bestaat uit een theoretisch- en praktijkexamen. Via deze pagina kan je een Theorie Examen aanvragen die centraal worden afgenomen, of op locatie indien er voldoende aanmeldingen zijn.

MEDIC First Aid | ASHI

Theorie (Her)Examen

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je het theorie examen niet hebt gehaald, dan bestaat de mogelijkheid om te kunnen herkansen.
​Cursisten en instellingen kunnen nu zelf rechtstreeks (her)examens aanvragen bij het examenbureau van MEDIC First Aid Nederland (HSI).

MEDIC First Aid | ASHI

Praktijk Examen

Iedere cursus bestaat uit een theoretisch- en praktijkexamen. Via deze pagina kan je een Praktijk Examen aanvragen die centraal worden afgenomen, of op locatie indien er voldoende aanmeldingen zijn.
Je Praktijk Examen is combinatie met je Theorie Certificaat het diploma wat je nodig hebt.

MEDIC First Aid | ASHI

Praktijk (Her)Examen

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je het praktijk examen niet hebt gehaald, dan bestaat de mogelijkheid om te kunnen herkansen.
Cursisten en instellingen kunnen nu zelf rechtstreeks (her)examens aanvragen bij het examenbureau van MEDIC First Aid Nederland (HSI).
Deze (her)examens worden door een examenteam centraal afgenomen op een aantal locaties in Nederland.

MEDIC First Aid | ASHI

Duplicaat Certificaat

Helaas komt het voor dat cursisten hun pasje kwijt raken, verliezen of graag een kopie certificaat willen hebben, bijvoorbeeld één voor op het werk en één voor thuis.

Zodra wij het aanvraagformulier hebben ontvangen wordt uw duplicaat aanvraag in behandeling genomen.

MEDIC First Aid | ASHI

TC Opleider worden?

Indien je zelf opleider wilt worden met je eigen opleidingscentrum, dan dien je in het bezit te zijn van een geldige instructeursdiploma, minimaal MBO Nv. 4, voor de cursus waarin je les wilt gaan geven. Indien je nog geen instructeursbevoegdheid hebt behaalt, dan zou je een instructeursopleiding kunnen volgen voor een basis bevoegdheid EHBO of BHV en aanvullen met extra modules.
De HSI cursus licentie periode is altijd van Guideline tot Guideline (5 jaar) in verband met nieuwe internationale ILCOR richtlijnen en publicatie van nieuwe lesmaterialen.